Hondsezaken in de MEDIA!

Alpha gedragstherapeuten

Dierenartsenpraktijk van Zwol

O&O

Home
Links

©  2013 Hondsezaken & Kattenkwesties

Home Voor honden Voor katten Voor dierenartsen Over ons Contact

Voor dierenartsen

Hondsezaken! & Kattenkwesties werkt graag samen met dierenartsen om tot een goede diagnose en de juiste, te volgen therapie te komen. Heeft u als dierenarts de klant doorverwezen, dan kunnen wij er van uit gaan dat het dier eerst medisch grondig is nagekeken.

Voor u als dierenarts is het een extra service die u uw klant kan bieden. Wanneer wij vermoeden dat het dier toch nog lichamelijke klachten heeft, dan zullen wij uiteraard altijd naar eigen dierenarts terugverwijzen.

In enkele gevallen is euthanasie onvermijdelijk.
Dit advies zullen wij nooit geven wanneer wij geen huisbezoek hebben afgelegd. Mocht euthanasie dan het advies zijn, dan zullen wij u als dierenarts hier zelf van op de hoogte brengen.

U kunt een klant doorverwijzen naar ons. Mocht u visitekaartjes of folders willen ontvangen, dan kunt u ons bellen of mailen.

Gedragsspreekuur

Het komt voor dat klanten het traject  “gedragstherapie” om te beginnen te heftig vinden en te zwaar vinden klinken. De voorkeur gaat in de eerste instantie dan uit naar een gesprek over het ongewenste  gedrag van de hond of kat en kijken wat de eventuele mogelijkheden zijn. Hiervoor is het mogelijk om op het gedragsspreekuur te komen. Dit gebeurd al in Vlaardingen en Barendrecht.

In bepaalde gevallen zullen de cliënten dan al genoeg informatie hebben om mee aan de gang te gaan met de hond. In andere gevallen echter kan ook blijken dat een consult aan huis absoluut noodzakelijk is. Er doen zich dan problemen voor, waarbij het nodig is om de hond in eigen omgeving en in relatie met eigenaren te kunnen zien en observeren.                                                                                          

Mocht u interesse hebben in een door ons verzorgd gedragsspreekuur bij u op de praktijk, dan is dit uiteraard, in overleg, ook mogelijk. Natuurlijk is uw cliënt bij ons welkom, met die afspraak, dat wanneer  wij medicijnen en/of voedingssupplementen adviseren, dit natuurlijk via de eigen dierenarts moet gaan.

De kosten zijn 15 euro voor een consult van 15 minuten. Mocht het nodig zijn hierna toch een huisbezoek af te leggen, dan worden deze 15 euro in mindering gebracht van het totaalbedrag van het consult voor gedragstherapie.

Verder verzorgen wij ook lezingen in overleg bij u op de praktijk.