Hondsezaken in de MEDIA!

Alpha gedragstherapeuten

Dierenartsenpraktijk van Zwol

O&O

Home
Links

©  2013 Hondsezaken & Kattenkwesties

Home Voor honden Voor katten Voor dierenartsen Over ons Contact

Over ons

Marjolein van den Burg en Hedy Mingelen zijn beiden gediplomeerd kynologisch instructeurs en gediplomeerd hondengedragstherapeuten, aangesloten bij de beroepsvereniging Alpha (Nederlandse vereniging van gedragstherapeuten voor honden). Dankzij jarenlange samenwerking en ervaring gespecialiseerd in het opvoeden en heropvoeden van honden, werken aan probleemgedrag en trainen van honden. Op dit moment in het laatste traject van de opleiding tot Feline (katten)gedragstherapeut aan de Martin Gaus academie te Lelystad.

Marjolein van den Burg is daarnaast werkzaam als paraveterinair dierenartsassistente en hondentrimster. Hedy Mingelen is werkzaam als docent bij O & O (Nederlandse vereniging voor instructeurs in opleiding) en actief als instructeur/coördinatrice bij Hondensport vereniging de Brandersstad in Schiedam.

Regelmatig volgen wij workshops en lezingen en bezoeken congressen om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van gedrag en training, zowel over honden als katten.

Contact

Hondsezaken & Kattenkwesties

Hedy Mingelen & Marjolein van den Burg (Gediplomeerd IPC Barneveld)

Telefoon: 06 - 404 747 36
E-mail: info@hondsezaken.nl